Service

Sportveld verlichting

Perfecte sportverlichting

Luminix Pro-Line Sport series

Ons unieke gepatenteerde armatuur levert de beste prestaties voor op het veld. Perfecte verspreiding van het licht door middel van een modulaire bouw, geen lichthinder en beveiliging tegen inslaande ballen. Met ons armatuur bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit verlichting en profiteert u van een perfect verlicht veld.

Dynamisch dimmen

SLIMME VERLICHTING

Het verlichtingsniveau van LED armaturen kan aangepast of gedimd worden waardoor u extra energie bespaart. De armaturen worden aangestuurd door een applicatie welke beschikbaar is op PC en/of mobiel. Via de applicatie kunt u vooraf ingestelde scenes activeren zodat u met 1 druk op de knop kunt wisselen van scene. Het is ook mogelijk om de verlichting automatisch uit te schakelen als er geen beweging wordt gedetecteerd. Zo wordt er geen onnodige energie verspilt en bespaart u dus extra.

Premium materialen

Toonaangevend product

Door onze jarenlange ervaring met de productie van ledverlichting hebben wij de beste lamp kunnen ontwikkelen voor uw sportveld. Uitsluitend de hoogste kwaliteit materialen zijn goed genoeg voor het product zodat u de komende decennia geen onderhoud meer hoeft uit te voeren.

LUX NORMEN

OPTIMALE LUX VERSPREIDING

Ons armatuur is zo ontwikkeld dat de lamp uit verschillende verstelbare modules is opgebouwd. Hierdoor zijn de modules apart te stellen waardoor wij een optimale lux spreiding op het veld kunnen creëren. Wij maken voor elk sportveld een lux berekening waardoor de veldverlichting altijd voldoet aan de, door de sportbond, gestelde normen.

Neem contact op

Interesse in onze sportverlichting voor jouw project of wil je de lampen toevoegen aan jouw assortiment?