Service

Zorg verlichting

Daglicht ritme

Biodynamische verlichting

Biodynamische verlichting is een methode om de biologische effecten van daglicht na te bootsen in een kunstmatige lichtomgeving. Deze verlichtingsmethode bootst de cyclus van natuurlijk daglicht na, waarbij de kleurtemperatuur en intensiteit gedurende de dag veranderen. De verlichting bootst ’s ochtends de zonsopkomst na, gedurende de dag wordt het licht feller en tegen de avond begint de verlichting te schemeren. Om meer beleving te creëren hebben wij de biodynamische verlichting met wolkenplafonds gecombineerd.

Voor kantoor

Hoge kwaliteit verlichting.

Om de beste lichtopbrengst en laagste energieverbruik te garanderen, werken wij uitsluitend met de nieuwste LED technologieën. Daarnaast beschikken wij over een eigen productielijn waarbij wij gemakkelijk kunnen schakelen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën in combinatie met onze eigen productielijn kunnen wij de kwaliteit en lange levensduur van onze producten waarborgen.

Like a rainbow

XXL Kleur Lampen

Om de serie compleet te maken hebben wij ook XXL vormen met een kleur finish; roze, groen, zwart ombre, blauw en marine ombre komen voor in ons assortiment. Daarnaast beschikken deze glazen bollen over een gaaf led filament om de bol nog unieker te maken.

Kantoorverlichting

Innovatieve verlichting voor de hoogste besparingen

Hoge kwaliteit verlichting

Verbetert de werkprestaties

Conform NEN-EN normen

Hoogste UGR-klasse

Interesse in onze kantoorverlichting voor jouw bedrijf of wil je de lampen toevoegen aan jouw assortiment?

Neem contact op